Onze producten

Bij professionele gelaatsverzorgingen horen kwaliteitsvolle producten.
Daarom gebruikt Badhuis 22 alleen de beste merken!

Footlogix

Footlogix Pediceuticals is een innovatieve lijn voetverzorgingsproducten die speciaal werd ontwikkeld om tal van aandoeningen doeltreffend te behandelen. Een droge huid? Ernstige klachten ten gevolge van diabetes? Footlogix Pediceuticals geeft altijd spectaculaire resultaten.

Footlogix maakt niet alleen verzorgende mousses en gels voor je voeten, maar ook voetvijlen en andere belangrijke verzorgingstools.

Bio balance gelaatsverzorging

Bio Balance, een gamma verzorgingsproducten speciaal ontworpen voor u. Als professionele schoonheidsspecialiste kies ik voor zachtheid en duidelijkheid. De lijn bestaat uit cabine- en verkoopsproducten met ingrediënten als essentiële oliën, algen, maar ook plantenextracten en -oliën. De frisse en hypoallergene parfums in de crèmes en oliën garanderen een relaxerende verzorging.

Arkana skin care

Om u het beste resultaat te geven bij een behandeling, werken wij met hoogwaardige producten. Arkana is een modern Pools merk van geavanceerde huidverzorgingsproducten. De hoge concentratie van actieve ingrediënten waarborgt de beste efficiëntie van de producten.

Arkana zoekt inspiraties in de hele wereld en stellen originele formules samen op basis van wetenschappelijke ontdekkingen. De filosofie is gebaseerd op het idee van bewuste schoonheid.

Interesse?

Neem een kijkje op deze pagina! Je vindt er een overzicht van alle behandelingen die we aanbieden, en de prijzen.